top of page

Realus Scrum naudojimas įmonėse

Praėjusią savaitę Lietuvos .NET vartotojų grupės (http://dotnetgroup.lt) nariams Vilniuje ir Kaune skaičiau pranešimą: „Realus Scrum naudojimas įmonėse: teorija, praktinė patirtis iš 2 kompanijų, sunkumai, rekomendacijos”.  Jame trumpai pristačiau Scrum/Agile teoriją ir dalinausi savo praktine patirtimi diegiant ir naudojant Scrum dviejose kompanijose Lavasoft (www.lavasoft.com) ir Adform (www.adform.com).


Labai džiugu jog programinės įrangos kūrimo metodikomis domisi ne tik projektų vadovai(kurių irgi dalyvavo ne tiek jau ir mažai), bet ir techniniai žmonės. Dauguma „Agile” iniciatyvų prasideda būtent „iš apačios”, techniniams žmonėms paskatinus. Tad pirmyn!


Pranešimo skaidrės papildytos mano rekomenduojamomis nuorodomis ir knygų sąrašu: Realus Scrum naudojimas imonese (2010-06-29_07-01)


Ačiū visiems dalyviams už gausius klausimus ir aktyvų dalyvavimą po pranešimo sekusioje diskusijoje „Do or not to do Scrum”. Keletą diskusijos klausimų jau buvau aptaręs savo straipsniuose, tad aktyviai tęskit klausimus/diskusijas komentaruose:

Tiems kas negirdėjo atsakymų į kitus klausimus, skaitykit šį blogą toliau! ;) Dalis jų tikrai atsiras čia.

19 peržiūrų0 komentarų
bottom of page