top of page

Asociacijos Agile Lietuva steigiamasis susirinkimas

Per Agile ir Scrum naudotojų grupės susitikimus minėjome, kad norime steigti Agile Lietuva asociaciją. Asociacijos pagrindinė veikla bus koordinuoti Agile metodų naudojimo skatinimą ir patirties juos naudojant dalinimąsi Lietuvoje. Visi paruošiamieji darbai padaryti, tad vasario 22 d. šaukiame steigiamąjį asociacijos Agile Lietuva susirinkimą.


Kviečiame registruotis ir atvykti į susirinkimą tuos, kurie nori dalyvauti asociacijos steigimo procedūroje. Be abejo, asociacija bus atvira visiems, tad aktyviai dalyvauti jos veikloje bus tikrai galima ir nebūnant steigėju. 



Planuojama darbotvarkė

  1. Asociacijos “Agile Lietuva” steigimas

  2. Asociacijos “Agile Lietuva” įstatų priėmimas

  3. Asociacijos “Agile Lietuva” prezidento rinkimas

  4. Asociacijos “Agile Lietuva” valdybos rinkimas

  5. Asociacijos “Agile Lietuva” nario ir stojimo mokesčio dydis ir mokėjimo tvarka

  6. Asociacijos “Agile Lietuva” veiklos plano pristatymas

Asociacijos steigėjai


Norintys tapti asociacijos steigėjais turite registruotis žemiau esančioje registracijos formoje. Asociacijos steigimo sutartyje ir steigiamojo susirinkimo protokole, būtina nurodyti steigėjų vardus, pavardes, asmens kodus, tapatybės dokumento duomenis ir gyvenamąją vietą. Pasirinkus steigėjo registraciją, turėsite įvesti šią informaciją, kad mes galėtume paruošti reikiamus dokumentus. Steigėjų registracija vyksta iki šeštadienio (vasario 18 d.)  vakaro. Tie kas nenori būti steigėjais, o tiesiog ateiti į steigiamąjį susirinkimą, rinkitės dalyviams skirtą registraciją. Be abejo, diskutuoti galėsime visi, tačiau oficialiai balsuoti ir priimti sprendimus galės tik steigėjai.


Asociacijos įstatai


Iniciatyvinės grupės nariai padirbėjo ir paruošė asociacijos įstatų projektą. Prašome visus steigėjus jį perskaityti ir parašyti savo komentarus dokumente iki steigiamojo susirinkimo. Susirinkimo metu tik aptarsime pasiūlytas keisti vietas prieš galutinai patvirtinant įstatus.


Asociacijos prezidentas ir valdyba


Prezidentas ir valdybos nariai bus atsakingi už pasirinktų asociacijos veiklos sričių kuravimą ir užtikrinimą, kad jos tikrai vyktų. Norintieji tapti asociacijos prezidentu arba valdybos nariu iki šeštadienio (vasario 18 d.) vakaro privalo atsiųsti laisvos formos motyvacinį laišką adresu agilelietuva@gmail.com. Motyvaciniame laiške nurodykite į kurias pareigas norite būti renkamas, kodėl turėtų žmonės jus rinkti (pasitikėti) ir kokią veiklą norėtumėte kuruoti.


Asociacijos veikla


Ką šiemet planuojame veikti surašėme į asociacijos metų veiklos planą.  Jei turite komentarų ar pasiūlymų siūlome juos aktyviai išsakyti ir diskutuoti mūsų elektroninėje konferencijoje agilelietuva@googlegroups.com.


Lauksime aktyvių Agile Lietuva steigėjų!

19 peržiūrų0 komentarų
bottom of page