top of page

Agile Turas pateisino visus lūkesčius

Atnaujinta: 2018-10-23

Praėjusią savaitę praūžė didžiausias renginys Agile tematika Lietuvoje Agile Turas Vilnius 2011. Daugiau nei 120 žmonių sudalyvavo prieš ir po konferencijos vykusiuose mokymuose, o į konferenciją susirinko per 400 IT profesionalų! Klausėmės 3 pagrindinių pranešimų ir dar galėjome rinktis iš 15 trijose skirtingose sekcijose. Jau dabar galime pasakyti jog renginys buvo sėkmingas ir tikiu jog jis duos startą Agile metodų naudojimui, tolesniam mokymuisi apie juos tikrai nevienoje Lietuvos IT kompanijoje.


Nuotraukos


Sudėjome konferencijos ir mokymų nuotraukas į Facebook Agile Lietuva puslapį. Ieškokit savęs, spauskit “Like” ir žymėkite save ir kitus! :) Agile Turo Vilniuje 2011 mokymai ir konferencija.


Pranešimų skaidrės


Jau gavome patvirtinimus iš daugelio pranešėjų ir kelių dienų bėgyje jas rasite www.agileturas.lt puslapyje.

Mano pranešimo kaip pradėti naudoti Agile kompanijoje galite pamatyti žemiau.

Pranešimų video


Paruošti pranešimų video užtruks kelias savaites, bet kai tik juos turėsime, pasidalinsime www.agileturas.lt puslapyje.


Diskusijos konferencijos metu Twitter’yje


Galite jas pasiskaityti (ir dar sudalyvauti) čia: #agileturas.


Padėkos


Ačiū organizatoriamsAgile Lietuva bendruomenės aktyvistams! Buvo be galo smagu dirbti kartu Sergejau, Aleksejau, Gintautai, Laimonai, Vaida, Simonai, Karolina, Gediminai, Donatai, Artiom, Viktorija ir Donata!


Ačiū pranešėjams, už dalinimąsi savo patirtimi! Žinau, kad paruošti gerą pranešimą yra nelengva ir reikalauja nemažai laiko, bet jūs esat didvyriai, kad tai padarėt. Tikiuosi vis daugiau žmonių iš skirtingų kompanijų prisijungs kitose konferencijose! Visų pranešėjų sąrašas.


Ačiū rėmėjams, be kurių pagalbos nebūtume galėję pasiūlyti tokios aukšto lygio tačiau visai nebrangios konferencijos! Rėmėjai ir draugai.


Neužmirškite, jog mokymai ir konferencija tik kelio pradžia. Nebijokite pradėti juo drąsiai eiti. Pagalbos šalia tikrai yra! Iki kitų konferencijų, susitikimų, renginių!

5 peržiūros0 komentarų
bottom of page