top of page

Agile ir Scrum naudotojų Lietuvoje grupės susitikimas

Po Agile Turo 2010 Vilnius girdėjau daug pasiūlymo jog reikia tęsti pokalbius ir žinių dalinimąsi kaip mums sekasi naudoti Agile ir Scrum Lietuvoje. Todėl siūlau burtis į Agile ir Scrum naudotojų Lietuvoje grupę.

Grupės nauda


Grupės tikslas: burti aktyvią Agile ir Scrum naudotojų Lietuvoje bendruomenę, kurios nariai dalindamiesi savo patirtimi rastų būdus kaip gauti daugiausiai vertės iš Agile metodų naudojimo savo kompanijose. Agile Lietuva naudotojų grupė koncentruosis į Agile procesų tobulinimą, tad jos tikslinė grupė yra vadovai, projektų vadovai, Scrum meistrai (Scrum) ir produktų šeimininkai (Scrum).


Pagrindinė grupės nauda: aktyvus žinių ir patirties dalinimasis diskusijų principu. Todėl susitikimams naudosime atviros erdvės formatą. Registruojantis visi turėsite nurodyti kokios temos jus labiausiai domina (gauti naudos iš grupės) ir kokiomis galėtumėte pasidalinti savo patirtimi (duoti naudos grupei). Daugiau informacijos šiame dokumente.


Susitikimai


Norinčius prisijungti kviečiu į pirmuosius sutikimus Vilniuje ir Kaune. Vietų skaičius ribotas, tad paskubėkite registruotis.


Patvirtintos/pakeistos renginio vietos


Vilnius



Kaunas



Darbotvarkė

18:00 – 18.30 Susipažinimas, grupės tikslų, formos, darbo grupių aptarimas 18:30 – 18.45 Dominančių temų pristatymas ir prioretizavimas 18.45 – 19.15 Pirma dalis: temų diskutavimas atviros erdvės principu 19.15 – 19.30 Kavos pertraukėlė 19.30 – 20.00 Antra dalis: temų diskutavimas atviros erdvės principu 20.00 – 20.30 Diskusijų rezultatų pristatymas


Lauksime prisijungiant!

25 peržiūros0 komentarų
bottom of page